EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Program studentske stručne prakse

U cilju ulaganja u razvoj perspektivnih mladih ljudi, EKO Serbia A.D. sprovodi programe studentske stručne prakse tokom cele godine. Program podrazumeva tromesečni angažman u toku kog praktikanti imaju priliku da rade puno radno vreme pod nadzorom iskusnih i pažljivo odabranih profesionalaca – njihovih ličnih mentora. Proces selekcije podrazumeva nekoliko faza, uključujući testove numeričkih i analitičkih sposobnosti i intervjue na engleskom jeziku, kako sa HR menadžerom, tako i sa menadžerom relevantnog sektora.

Nakon završene selekcije, praktikanti se podstiču da se uključe u svaki aspekt radne atmosfere u kompaniji, imajući priliku da jednako izražavaju svoje ideje, ali i da stiču nova znanja i dragocena iskustva. Najbolji kandidati koji se pokažu kao izuzetno vredni i fokusirani na ispunjenje zadataka imaće priliku da uđu u proces selekcije čim se ukaže odgovarajuće slobodno radno mesto. Ponosni smo što imamo kolege koji su počeli svoju karijeru kod nas upravo kao praktikanti!

Ukoliko želite da se prijavite za program prakse, molimo Vas da pošaljete svoj CV na sledeću imejl adresu: praksa@hellenic-petroleum.rs

Samo kandidati koji uđu u najuži izbor za odgovarajući program prakse biće kontaktirani.