EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Covid-19

Upoznajte se sa merama prevencije koje smo preduzeli radi vaše i naše bezbednosti.

Kompanija EKO Serbia na prvom mestu brine o zdravlju potrošača i svojih zaposlenih. Prateći uputstva nadležnih državnih organa, kao i preporuke Svetske zdravstvene organizacije, preduzeli smo sve neophodne higijenske i bezbednosne mere u cilju sprečavanja širenja bolesti COVID-19.

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU

Kako je bezbednost u objektima naš prioritet, na svim benzinskim stanicama su uvedene mere prevencije: svi zaposleni na mreži snabdeveni su zaštitnim maskama, kasiri i točioci nose rukavice, točioci nose i zaštitne plastične vizire, dok su na kasa-pultove postavljene plastične barijere. Na ulasku u markete i u kasa zoni postavljena su dezinfekciona sredstva, dostupna kako zaposlenima, tako i potrošačima. Površine u objektu redovno se dezinfikuju, uključujući i podove.

PONAŠANJE POTROŠAČA U OBJEKTU

ODRŽAVAJTE DISTANCU OD MINIMUM 2 M – Bezbedna udaljenost onemogućava da virus pređe s jedne osobe na drugu. Obratite pažnju na ljude sa svojih strana i ispred sebe i ostavite svima dovoljno prostora kako biste sačuvali svoje zdravlje i zdravlje drugih.

KORISTITE MOGUĆNOST BESKONTAKTNOG PLAĆANJA – Ovo je najbezbednija opcija prilikom plaćanja kako za kupce tako i za prodavce unutar objekta. Alternativna opcija je plaćanje karticom, koja je nešto rizičnija, a najveći rizik predstavlja plaćanje gotovinom.

IZBEGAVAJTE DODIRIVANJE PROIZVODA U OBJEKTU – Ukoliko ne nameravate da kupite željeni proizvod nemojte ga dodirivati i nakon toga vraćati na policu. Ako su vam potrebne informacije o proizvodu zatražite ih od prodavca.

RADNO VREME BENZINSKIH STANICA

Kompanija EKO Serbia u potpunosti poštuje preporuke i mere Vlade Srbije. Radno vreme benzinskih stanica prilagođavamo novonastaloj situaciji.

U skladu sa poslednjim odlukama Vlade, EKO benzinske stanice su otvorene radnim danima i vikendom 00-24h.

Poštujte sve mere prevencije i zaštite preporučene od Ministarstva Zdravlja Republike Srbije. Perite ruke što češće, minimum 20 sekundi, ne dodirujte oči, nos i usta, održavajte socijalnu distance i prilikom kijanja obavezno koristite maramicu.

Čuvajte sebe i svoje najdraže. Budite odgovorni prema okruženju. Samo tako možemo zajedno prebroditi ovu situaciju.

Vaš EKO