EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Putujte sa poverenjem uz EKO i American Tourister


Pronađite pažljivo odabranu kolekciju American Tourister proizvoda na svim EKO benzinskim stanicama. Muška torbica na rame i praktični laptop rančevi zadovoljiće sve potrebe – od slobodnog vremena, preko školskih aktivnosti do poslovnih potreba. Kolekcija kofera Sunny South prezentuje vrednosti savesnih svetskih putnika i svu udobnost koju zahtevaju. Kolekciju odlikuju savremen i upadljiv dizajn, akcentovan detaljima u boji. Kofere iz ove kolekcije karakterišu 2 velika prednja džepa koja se zatvaraju na rajsferšlus, elastične trake u glavnoj pregradi koje drže odeću na mestu tokom putovanja, trocifrena TSA sigurnosna bravica, silikonski točkovi i 3 godine garancije!

Sve proizvode iz promotivne ponude možete pogledati u Smile aplikaciji u sekciji “Katalog” filtriranjem kategorije “American Tourister”.

Izaberite svoj stil i uživajte u svojoj novoj torbi!

Uslovi promocije:

Ponuda iz programa lojalnosti EKO i American Tourister odnosi se na korisnike usluga EKO Smile kartice.

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnicama i kafeima* na EKO benzinskim stanicama u vrednosti od 500 dinara, vozač putničkog automobila dobija 1 pečat.

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnicama i kafeima na EKO benzinskim stanicama u vrednosti od 1.000 dinara, vozač teretnog vozila (zapremine preko 100 lit.) dobija 1 pečat.

Pečati se mogu dobiti na svim EKO benzinskim stanicama na teritoriji Srbije.

Kada sakupite dovoljan broj pečata, uz Smile karticu - ovu brošuru možete zameniti za željeni proizvod iz American Tourister ponude po sniženoj ceni od 40% koja je istaknuta na brošuri. Ukoliko nemate dovoljan broj pečata proizvod možete preuzeti i po redovnoj ceni koja je istaknuta u brošuri.

Proizvode iz American Tourister kolekcije možete preuzeti uz sakupljene pečate i putem korišćenja Smile poena koje ste sakupili na EKO Smile klub kartici. Broj potrebnih poena i dinara potrebnih za određeni proizvod naveden je pored samih proizvoda.

Proizvodi iz American Tourister kolekcije ce biti dostupni do 31.10.2021. na svim EKO benzinskim stanicama ili do prodaje poslednje raspoložive količine proizvoda.

Pečati će se izdavati do 17.10.2021. na svim EKO benzinskim stanicama.

Pečati se mogu stavljati samo na poseban talon na ovoj brošuri.

*Pečati se ne dobijaju u Olympus Plaza restoranima na EKO bezinskim stanicama na autoputu

** Jedna popunjena brošura važi za jedan proizvod