EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

EKO Smile klub
EKO Smile klub je program nagrađivanja naših vernih potrošača.

Popunjavanjem jednostavne Smile prijave za program, odmah preuzimate Vašu karticu i postajete član kluba.

Već prilikom prve transakcije očekuju Vas bodovi, a kartica je odmah aktivna i možete početi da je koristite.

Sa EKO Smile klub karticom ste uvek na dobitku, jer za svaku kupovinu na EKO pumpama dobijate određeni broj bodova koji
se beleže na kartici.

Različite vrste proizvoda Vam prilikom kupovine donose različiti broj bodova. Kada sakupite određeni broj bodova, odaberite neki od proizvoda koji se nalaze u EKO Smile klub katalogu i možete ga dobiti za samo 1 dinar i odgovarajući broj bodova iskazan u katalogu.

Prilikom kupovine naglasite osobi na kasi da ste član kluba kako bi svaka transakcija bila pretvorena u određeni broj bodova koji Vam stoje na raspolaganju za kupovinu promo proizvoda. Vaši bodovi od momenta beleženja na karticu važe 3 godine i ne postoji ograničenje u broju obavljenih kupovina promo proizvoda po Vašoj želji. Informacije o trenutnom stanju, tj. broju bodova na kartici su lako dostupne, na samom prodajnom mestu, a možete i sve Vaše transakcije pratiti putem internet aplikacije ili na mobilnom telefonu putem Android aplikacije.

Više informacija o programu možete dobiti na EKO pumpi i putem internet stranice ekosmileklub.rs  na kojoj su detaljno objašnjena Pravila i način korišćenja programa.

 

Kako mogu postati član?

Postanite član EKO Smile kluba brzo i lako!

Popunite prijavu na bilo kojoj EKO pumpi, putem interneta ili kod promotera
EKO Smile kluba.

Karticu dobijate odmah i skupljanje bodova može da počne istog momenta. Članstvo u klubu je besplatno, a jednu karticu može
koristiti više članova porodice kako bi brže I lakše sakupili što veći broj poena i ostvarili pravo na što veći broj vrednih poklona.

Jedna osoba može imati samo jednu karticu, a kartica se dnevno može koristiti za maksimalno 4 transakcije. Članstvo u klubu je besplatno, a samom korisniku kartice pruža mnogobrojne mogućnosti za osvajanje kvalitetnih proizvoda i usluga, kao i uštedu prilikom kupovine kod partnerskih kopmanija navedenih u katalogu. Odjava iz kluba vrši se pisanim putem i može se obaviti u bilo kom momentu.

 

Kako se preuzimaju pokloni?

Kada se odlučite na kupovinu određenog proizvoda iz EKO Smile klub ponude, zatražite ga 

od zaposlenih na pumpi.

Određeni broj proizvoda možete odmah preuzeti na najbližoj EKO pumpi i oni će se nalaziti izloženi u specijalnoj polici za promo proizvode. Promo proizvodi iz kataloga nisu dostupni u redovnoj prodaji na EKO pumpama, namenjeni su za korisnike EKO Smile kartice i isključivo se mogu preuzeti zamenom odgovarajućeg broja poena i plaćanjem simboličnog iznosa od 1 RSD na kasi.


Prilikom preuzimanja poklona na kasi, morate kod sebe imati karticu kako bi ste mogli da iskoristite sakupljene bodove sa kartice. Neki od proizvoda se fizički ne nalaze na pumpi, ali za njih dobijate specijalni vaučer sa kojim poklon preuzimate dirketno na prodajnom mestu kod Partnera programa.

Poklon može biti dostavljen i pouzećem na kućnu adresu, ukoliko je tako naglašeno u katalogu ili je tako jednostavnije za korisnika kartice,a u tom slučaju trošak slanja snosi korisnik kartice. Koje još pogodnosti pruža kartica? Članovi Eko Smile kluba mogu iskoristiti karticu za povlašćenu kupovinu sa popustom kod partnera Program. Iznos popusta koji se ostvaruje u objektima Partnera naveden je za svakog partnera pojedinačno na stranici Partneri programa.


Kako se dobijaju bodovi?

Nagrađujemo svaku Vašu kupovinu određenim brojem bodova bez obzira na vrstu goriva

koje sipate ili proizvoda ili usluga koje koristite na pumpi.*

Sakupljajte bodove vrlo jednostavno - prilikom svake kupovine pokažite na kasi svoju EKO
Smile klub karticu, provucite karticu kroz terminal i automatski će se upisati broj bodova koji Vam je kupovina donela.

Pratite naše akcije i oznake proizvoda iz redovnog asortimana prodaje jer neki proizvodi mogu Vam u akcijskom periodu doneti duplo poena.
*bodovi u programu se ne dobijaju za kategoriju cigarete i dopune.

Za kupovinu derivata bilo koje vrste, bodove dodeljujemo za svaki litar, a broj bodova zavisi od vrste goriva. Lista derivata i broj bodova koji dobijate po jednom litru je defnisan u tabeli 1.Za kupovinu u marketima i Cafe - ima na EKO pumpama, bodove dobijate za svaku kupovinu u iznosu od 50 ili 100 dinara. Broj bodova koji dobijate na svakih 100 odnosno 50 dinara zavisi od kategorije proizvoda i može iznositi od 1 do 5 bodova. Lista kategorija u marketu i broj bodova koji se dobijaju na određeni iznos kupovine su navedeni u tabeli 2.
Primer kupovine i broja sakupljenih bodova dat je u tabeli 3.