EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

EKONOMY card

EKONOMY card - Kartica kojom ostvarujete popuste!Predstavljamo vam EKONOMY karticu, specijalno osmišljenu i dizajniranu sa ciljem da pruži benefit određenim, jasno definisanim grupama (taxi vozačima, poljoprivrednicima, Rent a car firmama, sindikatima i drugim organizacijama ili privrednim društvima), koje posećuju EKO benzinske stanice.

Kartica sadrži sve mogućnosti najsavremenijih kartica: QR kod I RFID (čip za beskontaktno plaćanje) kao i magnetnu traku.

Samu karticu prati formular koji sadži Pravilnik i uslove učešća u programu kao i saglasnost za učešće i obradu podataka o ličnosti (dostupni na svim EKO benzinskim stanicama I na www.ekoserbiakartice.rs).

Osim same PVC kartice, novina koju donsi EKONOMY kartica je i njena aplikacija EKO Kartice dostupna za Android i IOS uređaje. Aplikacija u potpunosti zamenjuje fizičko nošenje kartice. Kada se korisnici jednom uloguju, ostaju u aplikaciji prijavljeni za stalno. Pravilnik i uslovi korišćenja se mogu pronaći u okviru aplikacije nakon logovanja.

Osim glavnom benefita popusta na gorivo, nova kartica nudi popuste i na dodatnom asortimanu:

  • 15% na ulja
  • 10% na osveživače za automobile, staklo sjaj, antifriz i destilovanu vodu
  • 5% na TNG boce za domaćinstvo (samo za poljoprivredna gazdinstva)

www.ekoserbiakartice.rs
Dostupna je isključivo za organizacije i udruženja, ne i za pojednice. Sve organizacije će moći da se uloguju (ukoliko im je predhodno odobreno)  i preko portala vrše poručivanje, blokadu, aktivaciju kartica, prate transakcije svojih članova, upravljaju nalozima I dr.

Ekonomy brošuru možete preuzeti ovde.