EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

EKO Smile klub

EKO Smile klub je program nagrađivanja vernih potrošača.

O programu

EKO Smile Klub je program nagrađivanja lojalnosti kupaca na EKO benzinskim stanicama na teritoriji Srbije. Program je lansiran 2013. godine i danas broji preko 700.000 registrovanih članova. Popunjavanjem jednostavne prijave za program koja je dostupna na svim EKO benzinskim stanicama , odmah dobijate Vašu Smile karticu i postajete član kluba. Već prilikom prve transakcije očekuju Vas poeni, a kartica je odmah aktivna i možete početi da je koristite za skupljanje poena. Da bi kartica postala aktivna za trošenje poena odnosno preuzimanje poklona, neophodno je da se izvrši elektronska registracija Vaših ličnih podataka iz prijave za dobijanje EKO Smile Klub kartice.

Kako se dobijaju poeni

Pokažite svoju Smile karticu (glavnu karticu ili jednu od 3 mini/tag kartice) ili kod sa mobilne aplikacije pre svake kupovine i skupljajte jednostavno poene za vredne poklone. Za kupovinu derivata bilo koje vrste, poene dodeljujemo za svaki litar, a broj poena zavisi od vrste goriva. Lista derivata i broj poena koji dobijate po jednom litru je definisan u tabeli:

Vrsta derivata

Poeni za 1 litar

Auto Gas

1

Diesel Ekonomy (aditiviran evro dizel)

2

Diesel Double Filtered (aditiviran, duplo filtriran evro dizel)

2

95 Ekonomy (aditiviran BMB 95)

2

Racing 100 RON (aditiviran BMB100)

5

Za kupovinu u marketima i Cafe - ima na EKO benzinskim stanicama, poene dobijate za svaku kupovinu u iznosu od 50 ili 100 dinara. Broj poena koji dobijate na svakih 100 odnosno 50 dinara zavisi od kategorije proizvoda i može iznositi od 1 do 5 poena. Lista kategorija u marketu i broj poena koji se dobijaju na određeni iznos kupovine su navedeni u tabeli:

Poeni po kategorijama-market

Broj poena na 100 rsd

Broj poena na 50 rsd

Motorna ulja

3

 

Plinske boce

2

 

Café

5

 

Perionica

4

 

Slani i slatki proizvodi, namirnice, alkoholna i bezalkoholna pića

 

1

Novine, mape, knjige

 

1

Zabava

3

 

Auto kozmetika i ostali proizvodi za auto

4

 

Ostali proizvodi

4

 

Poeni u marketima se ne dodeljuju za cigarete, dopune i tag uređaje.

Primer kupovine i broja sakupljenih poena dat je u tabeli:

Primer sakupljanja poena

Količina

Proizvodi

Broj poena

20 litara

Evro Dizel (Diesel Double Filtered)

40

1 komad

Auto pranje Premium

20

1 litar

EKO motorno ulje

24

1 komad

Espresso (Café)

5

1 komad

Čokolada

2

1 komad

Novine

1
Vaši bodovi od momenta beleženja na karticu važe 2 godine i ne postoji ograničenje u broju obavljenih kupovina promo proizvoda. Informacije o trenutnom stanju, tj. broju bodova na kartici su lako dostupne na samom prodajnom mestu, a možete i sve Vaše transakcije pratiti putem mobilne Android/iOS aplikacije ili internet portala www.ekosmileklub.rs

Više informacija o programu možete dobiti na EKO pumpi ili putem internet stranice na kojoj su detaljno objašnjeni Uslovi korišćenja programa.


Kako se preuzimaju pokloni?

Kada skupite dovoljno poena i odlučite se na preuzimanje određenih proizvoda iz EKO Smile klub ponude, možete ih pronaći na svim EKO benzinskim stanicama u Srbiji. Smile promo proizvodi iz kataloga nisu dostupni u redovnoj prodaji na EKO pumpama i namenjeni su isključivo za korisnike EKO Smile kartice. Prilikom preuzimanja poklona na kasi, morate kod sebe imati karticu kako bi mogli da iskoristite sakupljene poene sa kartice.

Određeni broj proizvoda možete odmah preuzeti jer se nalaze izloženi na specijalnoj polici za Smile proizvode na benzinskoj stanici, dok se neki od proizvoda fizički ne nalaze na pumpi već za njih dobijate specijalni vaučer sa kojim poklon preuzimate direktno na prodajnom mestu kod Partnera programa. Poklon dostupan putem vaučera može biti dostavljen i pouzećem na kućnu adresu, ukoliko je tako naglašeno u katalogu ili je tako jednostavnije za korisnika kartice, u tom slučaju trošak slanja snosi korisnik kartice. Svi pokloni se preuzimaju u zamenu za Smile poene i određeni iznos u dinarima.


Premium status

Svim našim kupcima pružamo mogućnost da se u tromesečnim periodima kvalifikuju za Premium status i ostvare brojne dodatne pogodnosti.

Kvalifikacioni periodi počinju 01. marta, 01. juna, 01. oktobra i 01. decembra svake godine i traju po 3 meseca. Ukoliko ostvarite 1000+ poena* u jednom tromesečnom kvalifikacionom periodu u naredna 3 meseca ćete imati pogodnost u vidu uvećanog iznosa poena po litru derivata.

Broj poena u Premium statusu zavisi od vrste derivata i prikazan je u tabeli:

Vrsta derivata

Poeni za 1 litar

Auto Gas

1,5

Diesel Ekonomy (aditiviran evro dizel)

3

Diesel Double Filtered (aditiviran, duplo filtriran evro dizel)

5

95 Ekonomy (aditiviran BMB 95)

3

Racing 100 RON (aditiviran BMB100)

6


Ukoliko u toku 3 meseca tokom kojih ostvarujete pravo na Premium pogodnosti ne sakupite opet 1000+ poena vratićete se u status regularnog korisnika i izgubiti pravo na benefite tokom naredna 3 meseca.

Pored uvećanog iznosa poena Premium korisnici će imati i dodatne pogodnosti u EKO Smile Klub mobilnoj aplikaciji poput kupona kroz koje će dobijati poklone ili ostvarivati popuste kod partnera programa.

U zbir poena za kvalifikaciju za Premium status neće ulaziti kupovine plaćene EKO Business karticom, transakcije prenosa poena kroz aplikaciju i nagradni poeni za deljenje aplikacije sa prijateljima.

Primer sakupljanja poena

Sakupili ste 1000 i više poena tokom juna, jula i avgusta i tako ostvarili pravo da tokom septembra, oktobra i novembra imate dodatne pogodnosti poput 3 poena po litru bezolovnog 95 Ekonomy goriva i 6 poena po litru premium bezolovnog Racing 100 RON goriva. Ukoliko tokom ta tri Premium meseca, odnosno septembra, oktobra i novembra ne sakupite ponovo minimum 1000 poena- u decembru, januaru i februaru nećete imati pravo na Premium pogodnosti. Naravno i bez Premium pogodnosti možete pokušati tokom decembra, januara i februara da zaradite 1000 i više poena sa dovoljno regularnih transakcija kako biste se ponovo kvalifikovali u Premium status u martu, aprilu i maju.