EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Mastercard

Put boljih mogućnosti

Svako putovanje treba da bude neprocenjivo iskustvo i Mastercard® neguje strast prema istraživanju novih mogućnosti.

Koristite vašu Platinum ili Gold Mastercard karticu na EKO pumpama i ostvarite pravo na Premium status i mogućnost bržeg sakupljanja bonus poena u EKO Smile Klubu. Poene naknadno možete da iskoristite kako biste ih zamenili za poklone iz Smile ponude koji će vaše putovanje učiniti dodatno neprocenjivim.

Ukoliko imate Smile karticu koja nije u Premium statusu - plaćanjem Mastercard Gold ili Platinum karticom Smile kartica se prebacuje automatski u roku od 24h u Premium status i od tog momenta možete uživati u dodatnim benefitima u Smile klubu.

Ukoliko imate Smile karticu koja je već u Premium statusu- ostvarićete pravo na novi benefit dobijanja dodatnih 50 bonus poena za svaku kupovinu preko 20 litara koja je plaćena Mastercard Gold ili Platinum karticom.

U slučaju da nemate Smile karticu, istu možete da izvadite na najbližoj EKO pumpi potpuno besplatno ili se učlaniti i registrovati online preko EKO Smile aplikacije. Sa prvim plaćanjem Vašom Platinum ili Gold Mastercard karticom Vaša nova Smile kartica će biti u roku od 24h prebačena u Premium status.

Više informacija o Premium statusu u EKO Smile klubu možete pronaći na sledećem linku:  https://www.ekosmileklub.rs/premium