EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Nova ponuda brenda American Tourister na EKO pumpama!

Nova ponuda brenda American Tourister na EKO pumpama

Od 5.8. do 31.10.2020. na EKO pumpama širom Srbije očekuje vas vrhunska ponuda renomiranog brenda American Tourister po specijalnim cenama.

Svi korisnici Smile kartice mogu preuzeti vaučer za jedan od 8 proizvoda iz American Tourister ponude po sniženoj ceni sa popustom od 25% ili za kombinovanu cenu, odnosno skidanjem određenog iznosa Smile poena sa kartice i doplatom dinarskog dela prema ceni navedenoj za dati proizvod. Cene proizvoda možete pogledati u Smile aplikaciji ili preuzimanjem promotivne brošure na EKO pumpama.

Na raspolaganju su vam savršeni Heat Wave koferi, sportskog dizajna u tri veličine (kabinski, srednji i veliki) kao i JetGlam koferi, dinamičnog i elegantnog dizajna u tri boje. U ponudi se takođe nalazi i deo poslovne kolekcije koja se sastoji od ranca i torbe za lap top u crnoj i plavoj boji koji će vam omogućiti savršenu efikasnost jer mnogobrojni džepovi i pregrade omogućavaju odličnu organizaciju prostora za dokumenta, laptop, tablet i druge uređaje.

Nakon kupovine vaučera na EKO pumpi proizvodi se preuzimaju ili poručuju kod distributera Brand Point kontaktiranjem distributera na broj telefona ili e-mail naveden na vaučeru.

Vaučer važi isključivo overen i uz fiskalni račun EKO pumpe i potrebno je da se dostavi na uvid distributeru kao dokaz o kupovini. Isporuka proizvoda je u roku od 3 dana od dana potvrde porudžbine. Ponuda važi do 30.9.2020. ili do prodaje poslednje raspoložive količine proizvoda.

Proizvodi su dostupni i korisnicima koji nemaju Smile karticu po redovnoj ceni bez popusta.

Smile korisnicima smo omogućili da dobiju popust i na druge artikle brenda American Tourister.

Pokazivanjem Smile kartice u Samsonite radnjama u Beogradu (Čika Ljubina 7,  Mercator centar, TC Ušće i Ada Mall)  i Novom Sadu (Mercator centar), ostvarujete pravo na 15% popusta na artikle brenda American Tourister (sem na artikle koji se nalaze na promotivnoj ponudi na EKO pumpama). Pravo na ovaj popust možete ostvariti do 31.10.