EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju!

Učestvuj u velikoj EKO nagradnoj igri i oseti duh olimpijske godine koja je pred nama.

Sipaj minimum 15 litara EKO premium gorivaDiesel Double Filtered ili Racing Formula 98 uz korišćenje Smile kartice u periodu od 29.11. do 27.12. i ostvari pravo da učestvuješ u velikoj EKO nagradnoj igri*.

Za učestvovanje u nagradnoj igri neophodno je da preuzmeš Smile aplikaciju sa Google Play za Android uređaje ili App Store za iPhone uređaje i da se uloguješ u aplikaciju sa brojem svoje Smile kartice i telefona sa kojim je registrovana. Ukoliko već imaš Smile aplikaciju neophodno je da je ažuriraš kako bi ti se prikazivala najnovija verzija. Aplikacija ti nudi i mogućnost da se online registruješ i postaneš član Smile kluba ako nemaš Smile karticu, a želiš da učestvuješ u nagradnoj igri.

Kada kupiš minimum 15 litara premium goriva na nekoj od EKO benzinskih stanica prati svoju Smile aplikaciju jer te u prvi petak nakon kupovine očekuje notifikacija sa pozivom da ogrebeš nagradni ekran u aplikaciji i otkriješ svoju nagradu. Svakog petka tokom trajanja nagradne igre ćemo dodeljivati iPhone XR i 5 kartica sa 100 litara premium goriva. Datumi izvlačenja su: 6.12, 13.12, 20.12. i 27.12.

U slučaju da tvoja kupovina ne osvoji telefon ili karticu sa gorivom, učestvovaće ponovo u izvlačenju glavne nagrade u subotu 28.12. kada dodeljujemo 5 putovanja u Grčku za 2 osobe. Dobitnici glavne nagrade će imati priliku da prisustvuju ceremoniji paljenja Olimpijske baklje u drevnoj Olimpiji – ekskluzivnom događaju koji se održava u martu 2020. godine, za koji je nemoguće kupiti ulaznice i na koji se poziva samo 150 odabranih ličnosti iz celog sveta. Nagradni aranžman će trajati 5 dana i pored ceremonije paljenja baklje će uključivati i obilazak znamenitosti u Atini, a dobitnici će imati mogućnost da povedu sa sobom još jednu osobu.

Više informacija o pravilima nagradne igre možeš pronaći izborom opcije “Više” pa “Greb greb” u EKO Smile aplikaciji ili na sajtu www.ekosmileklub.rs

Želimo ti puno uspeha u igranju!

*Nagradna igra ne važi za kupovine plaćene EKO Business karticama.