EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

EKO Serbia te vodi na ACROPOLIS RALLY 2021

EKO Serbia te vodi na „Cosmote 5G Athens Stage of EKO Acropolis Rally!“

Čuveni reli na Akropolju, se vraća na FIA kalendar ovog septembra od 9.9. do 12.9, nakon osmogodišnje pauze.

Trka na Akropolju je prvi put održana 1951. godine i smatra se za jednu od najtežih staza zbog krivudavih i stenovitih puteva kombinovanih sa visokim temperaturama.

Događaj poznat kao „Trka Bogova“ će započeti sa svoje tradicionalne lokacije ispod čuvenog hrama Partenon u Atini.

EKO Serbia te vodi na ovaj ekskluzivni događaj.

Šta je potrebno da uradiš kako bi osvojio karte za događaj?

16.8. u 12h na EKO Serbia Facebook stranici će biti objavljena 3 pitanja i prva dva korisnika koji tačno odgovore na sva tri pitanja u komentaru ispod posta osvajaju 2 karte za sebe i pratioca za Akropolis reli što uključuje:

  • Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu Elia Ermou, (check in u hotel 8.9.2021., check out 11.9.2021.)
  • Avionske karte Beograd – Atina – Beograd za dve osobe (polazak iz Beograda 8.9. Povratak za Beograd 11.9.)
  • Dve VIP ulaznice za događaj EKO Acropolis Rally (događaj se održava 9.9.2021.)

VAŽNA NAPOMENA (odricanje odgovornosti):

EKO Serbia neće biti odgovorna i neće se smatrati odgovornim usled nemogućnost putovanja u Grčku ili otkazivanja ili odlaganja događaja “Cosmote 5G Athens Stage of EKO Acropolis Rally”, ili održavanja istog bez prisustva publike, usled COVID-19 epidemiološke krize (zvaničnih mera u Srbiji i/ili Grčkoj u vidu zabrana ili ograničenja u organizaciji događaja i/ili putovanja ili bilo šta slično ili usled odluke organizatora događaja) u kom slučaju EKO Serbia neće snositi nikakvu odgovornost prema pobednicima EKO Facebook kviza “Acropolis Rally” i neće biti u obavezi da ih kompenzuje na bilo koji način.

*U kvizu mogu učestvovati svi korisnici Facebook-a, građani Republike Srbije, stariji od 18. godina, osim zaposlenih u kompaniji EKO Serbia i članovi njihovih porodica, zaposleni na EKO benzinskim stanicama i članovi njihovih porodica i zaposlenih kod pravnih lica i članovi njihovih porodica koji učestvuju u pripremi, osmišljavanju i/ili proglašenju pobednika kviza.