EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Kupovina kojom dobijate više

Kupovina kojom dobijate više

Svaka vožnja može biti neprocenjivo iskustvo uz Mastercard® Premium kartice i EKO benzinske stanice.

Koristite vašu Mastercard® Premium karticu (Mastercard Gold kartica i Mastercard Platinum kartica) i EKO Smile karticu jer za sve kupovine preko 30 litara goriva na EKO benzinskim stanicama dobijate poklon kupon u Smile aplikaciji za proizvode iz EKO marketa.

Kupon u Smile aplikaciji se pojavljuje naredni dan nakon kupovine goriva i omogućuje vam da za samo 1 RSD preuzmete proizvod iz EKO marketa za koji je kupon dodeljen. Za svaku kupovinu preko 30 litara se dodeljuje po jedan kupon koji važi za jedan proizvod.

Proizvodi za koje se dobijaju kuponi se dodeljuju sledećim redosledom: sunđer za poliranje kokpita automobila, vlažne maramice za čišćenje i negu kokpita automobila, slušalice bubice sa zakačkom, punjač telefona za automobil (razvodnik za USB kabl) i sprej za kokpit automobila. Ukoliko pređete tokom perioda akcije broj od pet kupovina preko 30 litara, kuponi će se od šeste kupovine dodeljivati ponovo istim redosledom.

Period trajanja promocije je od 12.10. do 31.12.2020. godine.

Poklon kupone koje ste dobili tokom akcije možete pronaći izborom opcije “Više” na glavnom meniju Smile aplikacije u sekciji “Moji kuponi”.