EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Kupovina sa kojom dobijate više!

Kupovina sa kojom dobijate više

Svaka vožnja može postati neprocenjivo iskustvo uz Mastercard® Premium kartice.

Koristite vašu Mastercard® Premium karticu i EKO Smile karticu jer za sve kupovine preko 30 litara goriva na EKO benzinskim stanicama dobijate poklon kupon u Smile aplikaciji za proizvode iz EKO marketa.

Kupon u Smile aplikaciji se pojavljuje naredni dan nakon kupovine goriva i omogućuje vam da za samo 1 RSD preuzmete proizvod iz EKO marketa za koji je kupon dodeljen. Za svaku kupovinu preko 30 litara se dodeljuje po jedan kupon koji važi za jedan proizvod.

Proizvodi za koje se dobijaju kuponi se dodeljuju sledećim redosledom: sok Rauch orange Sunny Bravo 0.5l, čokoladica Twix 50g, kroasan 7days Max Double kakao vanila 80g, dvopek Bake Rolls Natural 160g i žvake Orbit Spearmint u bočici 84g. Ukoliko pređete tokom perioda akcije broj od pet kupovina preko 30 litara, kuponi će se od šeste kupovine dodeljivati ponovo istim redosledom.

Period trajanja promocije je od 1.7. do 1.10.2020. godine.

U slučaju da nemate Smile karticu, možete se za istu registrovati na najbližoj EKO benzinskoj stanici potpuno besplatno ili se možete učlaniti u Smile klub online preko EKO Smile aplikacije nakon čega aplikacija služi umesto fizičke kartice. Sa prvim plaćanjem Mastercard® Premium karticom za kupovine preko 30 litara ostvarujete pravo na poklon kupon u aplikaciji.

EKO Smile aplikacija se može preuzeti sa Google Play za korisnike Android mobilnih telefona ili App Store za korisnike iOS mobilnih telefona. Poklon kupone koje ste dobili tokom akcije možete pronaći izborom opcije “Više” na glavnom meniju u sekciji “Moji kuponi”.