EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Put boljih mogućnosti

Put boljih mogućnosti

Svako putovanje treba da bude neprocenjivo iskustvo i Mastercard® neguje strast prema istrazivanju novih mogucnosti. 

Koristite vasu Platinum ili Gold Mastercard karticu na EKO pumpama i ostvarite pravo na Premium status i mogucnost brzeg sakupljanja bonus poena u EKO Smile Klubu. Poene naknadno mozete da iskoristite kako biste ih zamenili za poklone iz Smile ponude koji ce vase putovanje uciniti dodatno neprocenjivim.

Ukoliko imate Smile karticu koja nije u Premium statusu - placanjem Mastercard Gold ili Platinum karticom Smile kartica se prebacuje automatski u roku od 24h u Premium status i od tog momenta mozete uzivati u dodatnim benefitima u Smile klubu.

Ukoliko imate Smile karticu koja je vec u Premium statusu- ostvaricete pravo na novi benefit dobijanja dodatnih 50 bonus poena za svaku kupovinu preko 20 litara koja je placena Mastercard Gold ili Platinum karticom.

U slucaju da nemate Smile karticu, istu mozete da izvadite na najblizoj EKO pumpi potpuno besplatno ili se uclaniti i registrovati online preko EKO Smile aplikacije. Sa prvim placanjem Vasom Platinum ili Gold Mastercard karticom Vasa nova Smile kartica ce biti u roku od 24h prebacena u Premium status.

Vise informacija o Premium statusu u EKO Smile klubu mozete pronaci na sledecem linku:  https://www.ekosmileklub.rs/premium