EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Nova EKO Smile kartica je stigla!

EKO Smile klub Vam predstavlja NOVU Smile karticu.
Nastavljamo da nagrađujemo svaku kupovinu na EKO benzinskim stanicama. Bilo da ste novi član ili već imate Smile karticu, novu karticu možete preuzeti na bilo kojoj od 55 benzinskih stanica u Srbiji.

Ukoliko ste postojeći član jednostavnim procesom zamene kartice dobićete novu karticu na koju će Vam biti prebačeni svi poeni sa stare kartice. Nova kartica se sastoji od jedne standardne kartice i 3 mini privezak kartice koje možete koristiti Vi ili ih dati Vašim najbližima i na taj način zajedno skupljati poene.

Svim članovima EKO Smile kluba je na raspolaganju i nova mobilna aplikacija (Android i iOS) koja nudi brojne nove pogodnosti i može se koristiti umesto Smile kartice. Jednostavnim skeniranjem QR koda iz aplikacije na kasi, možete skupljati i trošiti poene i ne morate više nositi fizičku karticu.

U novoj aplikaciji imate mogućnost i da prenosite poene svojim najbližima, zaradite poene preporučivanjem aplikacije prijateljima, a možete očekivati uskoro i poklon kupone za razne benefite na EKO benzinskim stanicama.

Premium segment je takođe novina koju smo spremili za Vas i više informacija o njemu možete pronaći u delu „O Smile klubu“.

EKO Smile Klub – ne odlazite praznih ruku!