EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Novi Smile katalog je stigao!

Sezona radosti i poklanjanja je pred nama!


Uživajte u jedinstvenom stilu Baldinini kolekcije i obradujte sebe ili svoje najbliže elegantnim novčanikom, torbicom, kaišem ili šalom. Opremite svoju kuhinju vrednim kuhinjskim aparatima kao što je Electrolux kuhinjski robot i kreirajte nove momente uživanja u svom domu. U novom katalogu vas očekuje i mogućnost da kompletirate celu Metalac Cool Cook kolekciju posuđa od inoxa koja će se fantastično uklopiti u svaku kuhinju.

Kako bi vaš ljubimac na četiri točka bio spreman za zimske uslove tu je Michelin set „Zimska svežina“ kao i teleskopska četka za sneg. Za brigu o unutrašnjosti vašeg automobila se brine Skycar usisivač za auto, MA kokpit sprej i Areon parfem za automobile.

Ukoliko volite tehnologiju Philips bluetooth slušalice garantuju vrhunske performanse uz slobodu kretanja, dok TnB držač telefona sa bežičnim punjačem inovativnom tehnologijom pojednostavljuje vaš život dodatno. Da ne zaboravimo i najmlađe jer će se sigurno svako dete obradovati figuri Spiderman ili Laffies interaktivnoj lutki.

Sve poklone koji vam se sviđaju možete staviti na listu želja u Smile aplikaciji kako biste lakše pratili sakupljanje poena za željene proizvode. Zato vas pozivamo da sakupljate poene na EKO Smile kartici ili putem Smile aplikacije i zamenite ih za poklone baš po vašoj meri.

Dobro došli na EKO pumpe!