EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Novi Smile katalog je stigao!

Prepustite se novim radostima i otkrijte nove poklone u EKO Smile katalogu.

Novi katalog će važiti od 1. oktobra do 31. marta  2021. i možete ga pregledati na svim EKO benzinskim stanicama, EKO Smile aplikaciji kao i na sajtu www.ekosmileklub.rs U aplikaciji katalog možete pregledati tako što ćete izabrati opciju „Katalog“ na početnom meniju.

U ponudi za predstojeću sezonu možete pronaći mnoštvo zanimljivih proizvoda kako bi Vaš dom, automobil ili kancelarija bili udobniji I lepši. Vaše mališane možete obradovati igračkama kao što su lutka Jana na rođendanu ili edukativnom igrom Smart pen koja sadrži čak 100 lekacija iz 8 različitih tema. Pored proizvoda koji se preuzimaju za poene, tu su i pokloni koje možete uzeti preko vaučera kao što su Farm motorna testera, Denver tablet, a svi ljubitelji kafe mogu preuzeti i aparat za kafu Dolce Gusto Piccolo XS.

Sve poklone koji Vam se sviđaju možete staviti na listu želja u Smile aplikaciji kako biste prilikom odlaska na benzinsku stanicu brzo i lako proverili da li imate dovoljno poena za proizvod.

Zato vas pozivamo da skupljate poene i budete što bliži željenim poklonima!
Čekamo vas na EKO pumpama.

 

*Usled novonastale situacije i logističkih izazova  sa kojima se suočavaju partneri programa molimo za razumevanje jer neki proizvodi iz kataloga neće biti raspoloživi u određenim momentima.