EKO Kontakt Telefon 00381 11 2061 500

Spremite se za dobro raspoloženje, novi EKO Smile katalog je stigao!


Spremite se za dobro raspoloženje, novi EKO Smile katalog je stigao!


Da li ste spremni za nove avanture, majstorije, igrarije? Za nove radosti sa vašim najbližima?

Spremite se za nova uživanja jer je novi EKO Smile katalog stigao na EKO pumpe i na EKO Smile aplikaciju. U katalogu za proleće/leto možete pronaći mnogo proizvoda, velikih i malih, koji će osvežiti vaš dom, automobil ili kancelariju i učiniti ih još funkcionalnijim i lepšim. Svi ljubitelji majstorija uživaće u kvalitetnim Stanley alatima, a ukoliko posle napornog dana volite da odmorite u svojoj bašti, ove sezone možete obogatiti svoju zelenu oazu prelepom Marrone ljuljaškom ili setom baštenskog nameštaja.
Svoje mališane možete obradovati trotinetom Master Wheels ili Capriolo biciklom.
Većinu proizvoda možete pronaći na svim EKO benzinskim stanicama međutim određeni proizvodi se zbog svoje veličine preuzimaju putem vaučera, direktno od dobavljača.
Sve poklone koji vam se sviđaju možete staviti na listu želja u Smile aplikaciji kako biste lakše pratili sakupljanje poena za željene proizvode.
Zato vas pozivamo da sakupljate poene na EKO Smile kartici ili putem Smile aplikacije i zamenite ih za poklone baš po vašoj meri.

Čekamo vas na EKO pumpama.

*Iako se trudimo da i u trenutno otežanim okolnostima ponudimo i obezbedimo najbolje poklone našim korisnicima, postoji mogućnost da neki proizvodi ne budu raspoloživi u određenim periodima usled logističkih poteškoća